Giroud: Arsenal skal holde Özil
نوشته شده توسط : xshufeel2

Arsenal angriber Giroud sagde, Ozil er holdets nøgleaktører, Behov for at holde det. Fodboldtrøjer Dame Ozil og Arsenal kontrakten udløber i slutningen af sæsonen, I de seneste spil, Endnu en gang tyder tyskerne på, at de er et uundværligt medlem af gruppen, I aftes og Kasakhstan by spil, Tyskere bidrager 2 pass 1 skud i 5 minutter i anden halvdel, Hjælp holdet til at vinde 5 mål.

" Det meste af tiden, Han kan gøre det bedste valg, Han ved hvornår man skal passere bolden Hvornår skal man skyde Når du er i en bedre position, Du tror altid, at han vil sende assister i stedet for at skyde, Selvom han scorede målet i dag Jeg føler mig glad for ham Han er vores feltkommandant, Er også en nøglespiller. "

På grund af Rakazat såret, Girou erstatter optræden i anden halvdel, Han scorede også 2 mål, For sæsonen for at reducere spilletiden, Giroud sagde, at han var frustreret. " Ja, fordi vi er alle konkurrenter, Vi ønsker alle at spille hvert spil, Hjælp Fodboldtrøje Arsenal til at vinde. Vi nyder alle at spille i European Cup, Men selvfølgelig ønsker vi alle at spille i ligaen, Så når Arsenal træner vil have dig til at spille, Du skal give den bedste ydeevne, Og Arsenal bliver en stor maskine kvalificeret små dele. "





:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: